Вашият Кредит Помощник

Общи Условия за Ползване на Сайта Bg-credits.com

При пребиваването на потребители в сайта, те автоматично се съгласяват със общите условия на за ползване на сайта www.bg-credits.com. Статиите и съветите публикувани на сайта www.bg-credits.com са с информативна цел, те не представляват съвет за кандидатстване за кредит или кредитна карта.

Сайта bg-credits.com не е банка, както и каквато и да било кредитна институция, ние не сме свързани по никакъв начин с която и да е финансова институция и не предоставяме нито посредничим за каквито и да било финансови услуги. Единственото което предлагаме е безплатна информация, чрез статиите публикувани на сайта.

Лични Данни

www.bg-credits.com не събира вашите лични данни, по никакъв начин, сайта е изцяло информационно насочен, и ние никога няма да изискаме от потребителите ни да споделят лични данни като: телефон, име, e-mail или адрес.

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас с предложение, касаещо сайта, бизнес сътрудничество или просто да изкажете мнението си за bg-credits.com може да изпратите e-mail на admin (@)bg-credits.com


Приятели
Forex Markets