Вашият Кредит Помощник

Бързи заеми – съвети при избор на бърз кредит

Бързи заеми, бързи кредити, пари срещу лична карта – когато имате спешна нужда от пари и няма време за банкови процедури или просто нямате търпение да си купите нова кола, често вземаме импулсивни решения, за които впоследствие съжаляваме. .

Напоследък, гледаме все повече репортажи за некоректни кредитни институции, задължаващи своите клиенти да заплащат непосилни лихви на базата на скрити условия в договорите, които предлагат. Преди да сложите своя подпис под документ, отделете нужното време, за да го прочетете внимателно. И най-важното, да няма празни полета, в които некоректни кредитори да, могат да попълват допълнителни условия, по лихвата ощетяващи клиентите – случаят нашумял по медиите в началото на 2014 година.

Добрата новина, е че през април 2014 с внесените промени в закона за потребителския кредит с Постановление на Министерския съвет на Република България, бе решено следното: Годишният процент на разходите по потребителски кредит не може да бъде по-висок от пет пъти размера на законната лихва по просрочени задължения.

Въпреки опитите на държавата да внесе регулация при отпускане на бързи оборотни кредити, е добре да знаете, че никой не може да ви защити, когато проявявате безотговорност и незаинтересованост.

Ето няколко неща, на които да обърнете внимание, когато вземате решение:

- Доверете се на познато име с дългогодишен опит на пазара.
- При подаване на молба за кредит е необходимо да споделите личните си данни, уверете се че кредитора има издадено удостоверение за администратор на лични данни от Комисията за защита на лични данни.
- Уверете се дали вноските по кредита са фиксирани, точният им брой и периода между всяка.

Като надежден кредитор ние ви препоръчваме Easy Credit („Изи Асет Мениджмънт” АД), с над 9 годишна история и лидер, към момента, на българския пазар в небанковите потребителски кредити. Easy credit разполага с повече от 130 офиса в цялата страна и над 3000 кредитни консултанта.


Посетете сайта на Easy Credit Тук, попълнете онлайн Заявката за Кредит и консултант ще се свърже с вас.

Easy Credit

 


Приятели
Борси