Вашият Кредит Помощник

Бързи кредити от Провидент (Provident)

Provident („Провидент Файненшъл България“ ООД ) е сравнително ново име за бългасркия потребител, вследствие на факта, че компанията присъства на българския пазар от скоро. Provident е част от британската група ИПФ (Интернешънъл Пърсънъл Файненс“) – лидер в Света в предоставянето на кредити по домовете и една от 250-те най-влиятелни компании във

Великобритания, търгувани на Лондонската фондова борса. ИПФ обслужва над 2,6 милиона потребители в Полша, Унгария, Словакия, Румъния, Литва, Мексико, Чехия и България.

Групата е един от най-големите британски работодатели в Централна и Източна Европа, в 8 държави за ИПФ работят 7 000 служители и над 30 000 кредитни консултанти, които предоставят достъпни кредити в домовете на потребителите.

Бизнес моделът на Provident е предлагане на краткосрочни кредити до 2500 лв. с прозрачни условия и такси в домовете на клиентите, благодарение на типичната британска коректност и точност Provident отбелязва значителен ръст и у нас. С влизането си на българския пазар Провидент, даде своята заявка за лидерство в сегмента на небанковите потребителски кредити, към момента най-голям дял на отпуснати бързи кредити е този на Изи Кредит.

Защо да изберете Провидент?

- Прозрачни условия: От самото начало сте наясно с точната сума, която ще върнете, а договорените условия не се променят в никой етап.

- Ниски седмични вноски

- Бързо одобрение без поръчител и обезпечение

- Потребителите имат свободата да изберат как да получат и погасят своя бърз кредит: с банков превод или в удобството на своите домове, чрез допълнителната услуга „Кредит у дома“

- В цяла Европа Провидент се е доказал като уважаван и надежден партньор, който извършва дейността си по прозрачен, отговорен и етичен начин.

В сайта на Provident ще намерите кредитен калкулатор, който ще ви пресметне седмичната вноска и крайната сума за връщане. За да кандидатствате:

Попълнете краткия онлайн формуляр-заявка за кредит в сайта на Provident и в рамките на часове кредитен консултант ще се свърже с Вас, за да отговори на всичките Ви въпроси, преди да заявите своя кредит:

 

Контакти | Общи Условия


Приятели
Форекс Пазари
| Business Grants| БНБ | Министерство на Финансите