Вашият Кредит Помощник

Изи Кредит (Easy Credit) – Подходящият Партньор при Избор на Бърз Кредит

Бърз кредит, бърз заем, пари срещу лична карта – когато имат нужда от средства на момента, често потребителите се подвеждат от, уж примамливите, предложения на некоректни кредитни институции и в последствие задължавани да плащат непосилни лихви от скрити условия по договорите – напоследък по телевизията се наблюдават все повече подобни репортажи.

Ето защо при избор на кредитна институция е необходимо да внимавате под какъв документ слагате своя подпис, на първо място и най-важното да се доверите на надеждна кредитна институция.

Като надежден кредитор ние ви препоръчваме Easy Credit („Изи Асет Мениджмънт” АД)

Защо EasyCredit?

- С над 9 годишна история на българския пазар, Изи кредит e лидер на пазара, към момента, в небанковите потребителски кредити

- Надеждност: Марката е позната на 73% от българите, компанията разполага с 130 офиса в цялата страна, в които работят повече от 3000 кредитни консултанта.

- Отговорност: ясни и непроменливи за клиента условия, без скрити такси и комисиони.

- За последните 9 години са отпуснати над 1 милион потребителски кредита на 500 хил. клиента – сметките показват, че всеки клиент на компанията се е връщал отново – достатъчно красноречив факт за удовлетвореността на клиентите на Изи Кредит.

- Бърз отговор: до 24 часа кредитен консултант ще донесе парите ви във вашия дом.

Попълнете краткия онлайн формуляр-заявка за кредит в сайта на easycredit.bg и в рамките на часове кредитен консултант ще се свърже с Вас за да отговори на всичките Ви въпроси, преди да заявите своя кредит:

Посетете сайта на Easy Credit Тук и попълнете онлайн Заявката за Кредит

 

Easy Credit

Контакти | Общи Условия

Приятели
Форекс Пазари
| Business Grants| БНБ | Министерство на Финансите