Вашият Кредит Помощник

Изи Кредит

Изи Кредит (Easy Credit) е търговското наименование на компанията „Изи Асен Мениджмънт – към момента лидер на пазара в България на небанковите потребителски кредити.

Компанията е основана през 2005 година и до момента е отпуснала повече от 1 мил. бързи заеми с помощта на своите 3000 кредитни консултанта в над 130 офиса в цялата страна. Изи кредит е едно от малкото български дружества с дейност извън граница – в международен план компанията има 259 офиса и повече от 6000 служители, като освен в България, развива дейност и в Румъния, Украйна и Полша.

Изи кредит се придържа и вярва в принципите на отговорното кредитиране, с което е спечелила, през годините, над половин милион клиента. Заемите се отпускат при ясни и непроменливи условия, без скрити комисионни и такси. Кредитите се погасяват на фиксирани вноски, което гарантира предвидимост и контрол върху изплащането на заема.

Предвид, честите злоупотреби на мними фирми за бързи кредити е важно да се доверите на надежден кредитор, ето защо ние препоръчваме Изи Кредит. Ако възнамерявате да кандидатствате за бърз кредит, посетете сайта на Easy Credit, попълнете кратката заявка и кредитен консултант, ще се свърже с Вас с допълнителна информация и отговори на всичките Ви въпроси, преди да подпишете вашия бърз заем.

Посетете сайта на Easy Credit Тук и попълнете онлайн заявката за кредит

 

Easy Credit

Контакти | Общи Условия

Приятели
Форекс Пазари
| Business Grants| БНБ | Министерство на Финансите